Hvem er jeg?

Privatpraktiserende sexolog og parterapeut

Om Fie Kolding som terapeut

Jeg er vant til at tale om de udfordringer, som du ikke har lyst til at diskutere med hvem som helst. Jeg hjælper med bevidsthed om mønstrer og roller, som kan præge kommunikation, seksualitet og relationer. Jeg hjælper jer/dig til at finde ud af, hvilke dynamikker og udfordringer der opstår samt skaber en bevidsthed om, hvordan man arbejder videre med det.

Jeg har stor interesse i mennesket, og hvordan vores fortid påvirker os. Hvordan en oplevelse i barndommen kan blokere for noget i nutiden, og hvordan vores følelser og reaktioner hænger sammen. Jeg elsker at arbejde med det enkelte menneske, og finde ud af hvorfor udfordringerne er opstået, lige så vel som at se på hvordan dynamikken i et parforhold udspiller sig, og hvordan man sammen kan få bevidsthed om sine mønstrer og skabe nye forudsætninger for parforholdet.

Jeg er certificeret sexolog og parterapeut og hjælper til dagligt både par og singler med deres udfordringer. I samtaleterapien arbejder jeg ud fra forskellige psykologiske teorier og tilgange, så vi når frem til kernen i udfordringerne. Jeg forsøger altid at give konkrete værktøjer, redskaber og bevidstheder til mine klienter.

Det er vigtigt for mig, at man føler sig tryg i terapien. Der skal være rum til at kunne udtrykke alle sine smerter og frustrationer, og der skal være plads til glæde og omsorg. Terapien skal være et sted for håb og for fremtiden.

Jeg ønsker altid at udvikle mig som terapeut, og sørger derfor også altid for at videreudvikle med nye kurser og viden, hvor jeg lige nu er under uddannelse til psykoterapeut. Samtaleterapien foregår i min klinik i Rådhusstræde i København K.

Jeg arbejder fuldtid som terapeut i min klinik i København, og tilbyder derfor stor fleksibilitet i forhold til tider til din terapi.

Klient udtalelser

Mand 28 år

“Fie har reddet vores parforhold! Vi har fået en masse gode redskaber til at kommunikere nu!”

Mand 42 år

“Har været sindssyg glad for mit forløb hos Fie”

Kvinde 21 år

“Fie er en dejlig nærværende terapeut, jeg har lært så meget om mig selv”

Kvinde 31 år

“Vi havde store udfordrin

Min højde: 0px

ger seksuelt, men der er endeligt kommet styr på dem, tak for hjælpen Fie”

Kvinde 58 år

“Vi har været utrolig glade og taknemmelige for vores forløb hos Fie”

Engelsk, svensk & norsk

Terapien vil som udgangpunkt være på dansk, men den kan også afvikles på engelsk. Jeg forstår også både svensk og norsk, men min udtale er lidt rusten, så jeg vil svare på dansk. 

Følg med på Instagram @terapeut_fiekolding

Podcast – Ærlig talt

Lyt med i podcasten ”Ærlig talt” en podcast om sex, parforhold, kvinder og mænd, hvor Fie sammen med to sexologer, diskutere diverse emner og sætter fokus på spændende områder. Der findes over 160 episoder og der er mere end 150.000 streams. Du kan høre om alt fra voksentilknytning, livet som ludder, det at være en pleaser, til ulige lyst i parforholdet eller blive ekspert i klitoris. Podcasten kan høres på Podimo, Spotify, Itunes og Podplay.