Manglende lyst

Certificeret parterapeut og sexolog

Manglende lyst?

Det at opleve en nedsat lyst til at være intim og dyrke seksuel interaktion med sin partner. Det kan både være en decideret ulyst, der er forbundet med ubehag og modstand, men det kan også være en følelse af at ikke have lige så meget lyst, som man godt kunne tænke sig.

Jeg har valgt manglende lyst som mit speciale område da der alene i Danmark er ca. 800.000 kvinder der har udfordringer med dere lyst! 
Det betyder for mange at hverdagen er fyldt med bekymringer, diskussioner, skænderier og disconnection med deres partner. 

Online forløb eller terapi?

Jeg tilbyder både traditionel samtale terapi og hjælp igennem mit online forløb “Få din lyst tilbage”. Du kan derfor vælge den form der passe bedst til dig. Jeg har forsøgt at differentiere på flere parametre som intensitet, pris, fleksibilitet og kontakt.

Traditionel terapi

Vi arbejder med dine udfordringer indenfor manglende lyst enten ved fysisk fremmøde i klinikken i København eller med telefoniske samtaler. Vi tager udgangspunkt i det du oplever og arbejder ud fra de forskellige værktøjer og teknikker der er udarbejdet indenfor området.

Online forløb

I mit online forløb “Få din lyst tilbage!” får du adgang til den strategi jeg har udviklet igennem de sidste par år, som er specielt designet til folk der oplever manglende lyst. Strategien består af 6 moduler, som hver har et tema, der bliver arbejdet i dybden med. Du får tilsendt dit video materiale, hvor jeg gennemgår forskellige perspektiver, teorier, værktøjer og øvelser til hver af modulerne.

Moduler: Din lyst blokering, selvværd/sex-værd og dens betydning, connection og tryghed i relationen, sund kommunikation og det at kunne kommunikere i det seksuelle, din seksualitet og lyst aktivering og til sidst også ud af hovedet og ned i kroppen.

Forløbet strækker sig som udgangspunkt over 3 måneder.

Fleksibilitet & udvikling

Online forløbet er specielt til dig som værdsætter at tilrettelægge din egen tid og dermed have mest mulig fleksibilitet så du kan balancere arbejde, familieliv, fritid og din personlige udvikling. Derudover sikre strategien, der er udviklet til online forløbet, at du kan arbejde i dybden og tage udviklingen i dit eget tempo.

Kombinationen – Flere af mine klienter vælger at både køre online forløbet samt have terapi sessioner sideløbende. Derfor tilbyder jeg 10% på terapi sessionerne når man er en del af online forløet.

 

Priser

Traditionel terapi = 4 x 60 min – 3.800 kr.

Online forløb = 6 moduler, 10 timers video materiale, øvelser og redskaber – 2.500 kr.

Kombinationen = 4 terapi sessioner + 10 timers online forløb – 5.900 kr.

Hvis du ønsker at høre nærmere om online forløbet booker du blot en forsamtale og notere online forløbet. Hvis du allerede nu ved du ønsker at starte op i online forløbet, sender du mig en mail på kontakt@fiekolding.dk og så får vi dig oprettet i systemet.

 

Online forløbet

"Få din lyst tilbage"

6 moduler bestående af videomateriale, værktøjer og øvelser for at få din lyst tilbage.

Pris. 2.500 kr.

Book forløbet - send en mail til
kontakt@fiekolding.dk

Individuel terapi

1100 kr.

Varighed 60 minutter

Forløb af 4 sessioner – 3.800 kr.
(spar 600 kr.)

Parterapi

1.350 kr.

Varighed 80 minutter

Forløb af 4 sessioner 4800 kr.
(spar 600 kr.)

Gratis forsamtale

Har du brug for hjælp til at finde ud af, om en sexolog eller parterapeut er det rigtige for dig/jer. Book en gratis forsamtale over telefon. Jeg ringer dig op i det bookede tidsrum.

Varighed 20 minutter

Gratis webinar om manglende lyst

Jeg har lavet et gratis webinar om manglende lyst, jeg giver værktøjer og indsigter i, hvad man kan gøre når man oplever manglende lyst!

De sidste 6 år har jeg valgt at specialisere mig ned i manglende lyst. Jeg arbejder med alle aldersgrupper og køn, men min primære målgruppe er kvinder i alderen 25-45 år. Jeg sidder hver dag med par og individer der oplever udfordringer med lysten, som ønsker at få et regelmæssigt og nydelsesfuldt sexliv igen. Jeg har hjulpet hundredvis med at genfinde deres lyst igennem traditionel terapi samt i mit online forløb. Dette har givet mig en stor indsigt i problemstillingerne om lyst samt en stor værktøjskasse til at få den tilbage igen.