Manglende lyst

Certificeret parterapeut og sexolog

Manglende lyst?

Det at opleve en nedsat lyst til at være intim og dyrke seksuel interaktion med sin partner. Det kan både være en decideret ulyst, der er forbundet med ubehag og modstand, men det kan også være en følelse af at ikke have lige så meget lyst, som man godt kunne tænke sig.

Jeg har valgt manglende lyst som mit speciale område da der alene i Danmark er ca. 800.000 kvinder der har udfordringer med dere lyst! 
Det betyder for mange at hverdagen er fyldt med bekymringer, diskussioner, skænderier og disconnection med deres partner. 

Online forløb

“Få din lyst tilbage!”

I mit online forløb “Få din lyst tilbage!” får du adgang til den strategi jeg har udviklet igennem de sidste par år, som er specielt designet til folk der oplever manglende lyst. Strategien består af en række moduler, som hver har et tema, der bliver arbejdet i dybden med. Jeg gennemgår forskellige perspektiver, teorier, værktøjer og øvelser til hver af modulerne.

Derudover gør jeg brug af en online app, hvor du altid kan skrive til mig, hvis du oplever en blokering eller der er noget du har brug for hjælp til. Du har derfor altid en støtte og muligheden for at komme videre hvis du skulle sidde fast i din udvikling.

Forløbet strækker sig over 4 måneder og giver dig dermed de bedste rammer for at få din lyst tilbage.

Fleksibilitet & udvikling

Online forløbet er specielt til dig som værdsætter at tilrettelægge din egen tid og dermed have mest mulig fleksibilitet så du kan balancere arbejde, familieliv, fritid og din personlige udvikling. Derudover sikre strategien, der er udviklet til online forløbet, at du kan arbejde i dybden og tage udviklingen i dit eget tempo samtidig med at der er en personlig sparring og støtte hele vejen igennem.

Priser 

Online forløbet – 6.000 kr. 

Online forløbet

"Få din lyst tilbage"

Varighed 4 måneder

Adgang til strategien der hjælper mod manglende lyst. Videomateriale, værktøjer og øvelser for at få din lyst tilbage. 
Skriftlig støtte/terapi på daglig basis. 

Pris. 6000 kr.

Book forløbet - send en mail til kontakt@fiekolding.dk

Individuel terapi

1100 kr.

Varighed 60 minutter

Forløb af 4 sessioner – 3.800 kr.
(spar 600 kr.)

Parterapi

1.350 kr.

Varighed 80 minutter

Forløb af 4 sessioner 4800 kr.
(spar 600 kr.)

Gratis forsamtale

Har du brug for hjælp til at finde ud af, om en sexolog eller parterapeut er det rigtige for dig/jer. Book en gratis forsamtale over telefon. Jeg ringer dig op i det bookede tidsrum.

Varighed 20 minutter

Gratis webinar om manglende lyst

Jeg har lavet et gratis webinar om manglende lyst, jeg giver værktøjer og indsigter i, hvad man kan gøre når man oplever manglende lyst!

De sidste 6 år har jeg valgt at specialisere mig ned i manglende lyst. Jeg arbejder med alle aldersgrupper og køn, men min primære målgruppe er kvinder i alderen 25-45 år. Jeg sidder hver dag med par og individer der oplever udfordringer med lysten, som ønsker at få et regelmæssigt og nydelsesfuldt sexliv igen. Jeg har hjulpet hundredvis med at genfinde deres lyst igennem traditionel terapi samt i mit online forløb. Dette har givet mig en stor indsigt i problemstillingerne om lyst samt en stor værktøjskasse til at få den tilbage igen.