Fie Kolding

Privatpraktiserende sexolog og parterapeut

Om Fie Kolding som terapeut

Jeg er vant til at tale om de udfordringer, som du ikke har lyst til at diskutere med hvem som helst. Jeg hjælper med bevidsthed om mønstrer og roller, som kan præge kommunikation, seksualitet og relationer. Jeg hjælper jer/dig til at finde ud af, hvilke dynamikker og udfordringer der opstår samt skaber en bevidsthed om, hvordan man arbejder videre med det.

Jeg har stor interesse i mennesket, og hvordan vores fortid påvirker os. Hvordan en oplevelse i barndommen kan blokere for noget i nutiden, og hvordan vores følelser og reaktioner hænger sammen. Jeg elsker at arbejde med det enkelte menneske, og finde ud af hvorfor udfordringerne er opstået, lige så vel som at se på hvordan dynamikken i et parforhold udspiller sig, og hvordan man sammen kan få bevidsthed om sine mønstrer og skabe nye forudsætninger for parforholdet.

Jeg er certificeret sexolog og parterapeut og hjælper til dagligt både par og singler med deres udfordringer. I samtaleterapien arbejder jeg ud fra forskellige psykologiske teorier og tilgange, så vi når frem til kernen i udfordringerne. Jeg forsøger altid at give konkrete værktøjer, redskaber og bevidstheder til mine klienter.

Det er vigtigt for mig, at man føler sig tryg i terapien. Der skal være rum til at kunne udtrykke alle sine smerter og frustrationer, og der skal være plads til glæde og omsorg. Terapien skal være et sted for håb og for fremtiden.

Jeg ønsker altid at udvikle mig som terapeut, og sørger derfor også altid for at videreudvikle med nye kurser og viden. Samtaleterapien foregår i min klinik i Rådhusstræde i København K.

Klient udtalelser

Mand 28 år – “Fie har reddet vores parforhold! Vi har fået en masse gode redskaber til at kommunikere nu!

Mand 42 år – “Har været sindssyg glad for mit forløb hos Fie

Kvinde 21 år – “Fie er en dejlig nærværende terapeut, jeg har lært så meget om mig selv

Kvinde 31 år – “Vi havde store udfordringer seksuelt, men der er endeligt kommet styr på dem, tak for hjælpen Fie

Kvinde 58 år – “Vi har været utrolig glade og taknemmelige for vores forløb hos Fie

Engelsk, svensk & norsk

Terapien vil som udgangpunkt være på dansk, men den kan også afvikles på engelsk. Jeg forstår også både svensk og norsk, men min udtale er lidt rusten, så jeg ville svare på dansk. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål kan du altid kontakte mig på telefon 40 25 40 99 eller på mail: kontakt@fiekolding.dk 

Følg med på Instagram @terapeut_fiekolding

Podcast – Ærlig talt

Lyt med i podcasten ”Ærlig talt” som er en podcast om sex, parforhold, kvinder og mænd, hvor Fie sammen med to sexologer, diskutere diverse emner og sætter fokus på spændende områder. Podcasten kan høres på Podimo, Spotify, Itunes og Podplay.

Lyt her:
Tilmeld dig nyhedsbrevet
Adresse

Rådhusstræde 6, 3. tv 
1466 København K

Fie Kolding

Sexolog og parterapeut
CVR: 40046461

Kontakt

kontakt@fiekolding.dk
Tlf: +45 40 25 40 99

© Plico A/S. All Rights Reserved