Manglende lyst

Mangler du en sexolog eller parterapeut til et arrangement
såsom seksualundervisning, polterabend eler som foredragsholder?

Book et arrangement hos Fie Kolding

Arrangementer

Hvilke konsekvenser har manglende lyst 

Når den ene i et parforhold mister lysten, kan man næsten ikke undgå at det påvirker relationen. Det kan føre til konflikter og skænderier, som ender i disconnection og afstand. For mange betyder det også, at man kommer til at trække sig fra relationen eller undgår situationer hvor man kunne komme til at give sin partner lyst, da man ikke ønsker at skulle afvise igen. For nogle har manglende lyst desværre også den konsekvens at relationen ophører, da man mangler den gnist i forholdet.

Seksual­undervisning

Alle fortjener at få en god og professionel seksualundervisning. Mange elever syntes det er pinligt at spørge deres lærer, (som de skal se hver dag) om deres kønslæber er forkerte, om det er okay at se porno, hvad udflåd er eller andre ting. De har brug for en imødekommende professionel underviser som kan tage snakken med dem.

Orgasme kursus

Få sexolog og parterapeut Fie Kolding ud til jeres polterabend, kvinde aften eller andet socialt arrangement! Et underholdende og informativt indslag om orgasmer.
Bliv klog på klitoris orgasme, sprøjteorgasme, brystorgasme og alle de andre! Vi sætter også fokus på forskellen mellem mænd og kvinder, lære teknikkerne og forstår orgasmerne i dybden.

Alle har tøj på under hele indslaget, og der ville ikke være nogen form for intime øvelser, så alle kan være trygge. Der vil blive brugt diverse grafer og modeller til at forklarer og forstå herlighederne.

BH-opknapnings kursus

Det perfekte indslag til gommens polterabend! Alt for mange mænd fumler stadig med de fine bh´er! Men frygt ej, Fie kommer ud til jeres polterabend og afholder et underholdende og lærerigt lille kursus på 30 minutter for den heldige gom, så han får helt styr på de brysteholdere.

Foredrag

Vejen til orgasme
Et spændende og lærerigt foredrag om orgasmer” Lær hvad det er, hvordan man får dem, hvilke der findes og forskellen på mænd og kvinders!

Hvorfor modsætninger mødes
Hvorfor tiltrækkes vi af lige præcis vores partner? Og hvorfor bliver vi træt af vores partner? Hvad er det for nogle dynamikker der udvikler sig? Forstå parforholdets dybde i et spændende foredrag.

Priser på arrangementer

For yderligere spørgsmål eller booking skriv eller ring på kontakt@fiekolding.dk eller tlf. 40 25 40 99

Seksualundervisning …………………………………………………………………………………………. Fra 2.500 kr.
+ transport. Prisen kan variere afhængigt af antal timer

BH-opknapningskursus …………………………………………………………………………………….. Fra 1.200 kr.
45 minutter. Der kan tillægges ekstra for transport, hvis ikke arrangementet finder sted i København.

Orgasme kursus  ……………………………………………………………………………………………….. Fra 2.200 kr.
60 minutter. Der kan tillægges ekstra for transport, hvis ikke arrangementet finder sted i København.

Foredrag ……………………………………………………………………………………………………………. Fra 5.000 kr.
+ transport. Prisen kan variere afhængigt af antal timer