Det er dokumenteret at mennesket har anvendt sexlegetøj de sidste 28.000 år. Det startede som sten-dildoer, men i dag findes der en masse højt avanceret teknologi, der er med til at sikre de bedste orgasmer hos både mænd og kvinder. Lad os fremhæve et helt fantastisk produkt, der er med til at sørge for nydelsesfulde orgasmer til kvinden – ”Satisfyer Pro 2 Next Generation, Klitoris Stimulator.”

Forskel på vibrator og stimulator 

Den adskiller sig fra de mange tusinde klitoris vibratorer, da det er en stimulator og dermed ikke en vibrator! Det betyder at den stimulerer klitoris ved hjælp af pulserende trykbølger, og ikke vibrationer. Den er derfor langt mere skånsom og sund for klitoris at blive stimuleret af.

En vibrator fungerer på den måde, at ”elementet” placeres oven på klitoris hvorefter den bevæger sig frem og tilbage i hurtige intervaller. Det betyder at man nedslider nerve-enderne på klitoris meget hurtigt, da der en direkte overflade-kontakt, som gør at nerveenderne bliver nedslidt.

Satisfyer Pro 2 bruger en teknologi, hvor der bliver sendt pulserende trykbølger afsted, hvilket betyder, at klitoris aldrig har direkte kontakt, og dermed ingen overfladekontakt med ”elementet”, hvilket er langt mere skånsomt for både klitoris og nerveenderne. Det betyder, at man i princippet kan anvende sin Satisfyer Pro 2 langt mere end en almindelig vibrator, uden at nedslide nerveenderne mere.

Hvordan bruger man orgasme vidunderet? 

Man skal huske, at denne orgasmemaskine er opfundet, designet og udviklet udelukkende med det formål at give orgasmer og efterlade kvinden i nydelsesfuld ekstase! Man skal derfor ikke som mand, blive hverken stødt eller ked af det over, at den kan give nogle andre former for orgasmer, som han måske ikke kan gøre med sin krop. Mandekroppen er trodsalt designet til at skulle kunne alle mulige andre ting, end kun at give orgasmer til kvinden.

Den har en masse brugbare funktioner, den har eksempelvis en lydsvag motor, 11 hastigheder, er ergonomisk at holde ved og så er den genopladelig med kabel.
Den har faktisk en score på 4,7 ud af 5 stjerner! Det er baseret på 445 vurderinger som fortæller, at tilfredsheden er utrolig høj! Den kan selvfølgelig både bruges til alene hygge tiderne, men helt sikkert også sammen med sin partner, både som forspil eller som supplement til penetrationen.

Som sexolog og parterapeut anbefaler jeg mine klienter at anvende stimulatorer fremfor vibratorer, da intensiteten er bedre og det er mere skånsomt for klitoris. Hvis du også kunne tænke dig, at få fingrene i ”orgasmemaskinen” kan du trykke nedenfor og komme ind på Sinfuls hjemmeside, hvor du finder Satisfyer Pro 2 Next Generation, Klitoris Stimulator.