Er klitoris og penis næsten det samme! 

Klitoris og penis minder utrolig meget om hinanden! Jeg har samlet en række punkter, som beskriver nogle af de store ligheder der er mellem klitoris og penis.

 • Klitoris og penishovedet er lavet af samme væv
  Indtil fosteret er 12 uger gammel, er penis og klitoris ens, da det er lavet af samme væv! Så kommer der nogle kromosomer osv. ind og dominere i forhold til om vævet skal udvikle sig til en penis eller klitoris.
 • Klitoris er næsten samme størrelse som penis!
  Klitoris har to ”ben” som går ned på hver side at kønslæberne, så de ligger skjult inde bagved huden. Det vil sige, at klitoris i sin fulde størrelse kan blive op mod 12 cm lang og 6 cm bred.
 • Både penis og klitoris er et svulmelegeme og kan vokse med 300 %
  Når man bliver seksuelt ophidset fyldes både penis og klitoris med blod, som gør at de svulmer op. Nogle ville måske vokse 50 % større, mens andre kan komme helt op og mestre en størrelse på 300 %
 • Penis og klitoris er begge lige så unikke som et fingeraftryk!
  Vi har alle to øjne, en næse og en mund, men alligevel ser vi alle forskellige ud, det samme gør vores kønsdele! Nogle kan være større end andre, have flere folder end andre, mens nogle hænger mere end andre, men alligevel er de alle helt perfekte og helt unikke.

Klitoris og penis har utrolig meget tilfælles! Det er vigtigt at huske, at klitoris er noget større end kun klitorishovedet! Hvis man kun giver nydelse til klitorishovedet, vil det svarer lidt til, at man kun gav nydelse til pikhovedet og ikke hele pikken!

Lad i stedet begge kønsorganer få alt den opmærksomhed og kærlighed de har brug for!