Book Fie Kolding

Mangler du en sexolog eller parterapeut til et arrangement såsom
seksualundervisning, polterabend eler som foredragsholder?

Book et arrangement hos Fie Kolding

Arrangementer

Som sexolog og parterapeut har jeg mange indsigter i menneskets psyke, disse ønsker jeg at vidergive, så vi alle får mere indsigt i os selv. Hvad end det er som et festligt indslag eller som undervisning.

Seksualundervisning er for alle! Jeg underviser lige fra 7. klasse, til plejehjemmet. Vi har alle en seksualitet, og vi udvikler os gennem hele livet, både fysisk og psykisk, som alt sammen har en påvirkning på vores seksualitet. Undervisningen vil blive tilrettelagt efter målgruppen, da det som oftest er forskellige temaer, der fylder, alt efter hvor man er i livet.

En dag i polterabends lys, fyldt med fest, hygge og sjove indslag. Indslaget kan både bruges til brudegommen eller bruden, der bliver sat fokus på personen og på fremtiden.

Et foredrag kan omhandle mange forskellige emner, målgrupper og kontekster. Eksempelvis kan det være på biblioteket for par, med fokus på Jalousi. Det kan være for hele politiafdelingen, der skal vide mere om seksuel kommunikation eller løbeklubben, der skal blive klogere på orgasmer eller grænser – der er mange muligheder

Seksual­undervisning

Alle fortjener at få en god og professionel seksualundervisning. Mange elever syntes det er pinligt at spørge deres lærer, (som de skal se hver dag) om deres kønslæber er forkerte, om det er okay at se porno, hvad udflåd er eller andre ting. De har brug for en imødekommende professionel underviser som kan tage snakken med dem.

Orgasme kursus

Få sexolog og parterapeut Fie Kolding ud til jeres polterabend, kvinde aften eller andet socialt arrangement! Et underholdende og informativt indslag om orgasmer.
Bliv klog på klitoris orgasme, sprøjteorgasme, brystorgasme og alle de andre! Vi sætter også fokus på forskellen mellem mænd og kvinder, lære teknikkerne og forstår orgasmerne i dybden.

Alle har tøj på under hele indslaget, og der ville ikke være nogen form for intime øvelser, så alle kan være trygge. Der vil blive brugt diverse grafer og modeller til at forklarer og forstå herlighederne.

BH-opknapnings kursus

Det perfekte indslag til gommens polterabend! Alt for mange mænd fumler stadig med de fine bh´er! Men frygt ej, Fie kommer ud til jeres polterabend og afholder et underholdende og lærerigt lille kursus på 30 minutter for den heldige gom, så han får helt styr på de brysteholdere.

Foredrag

Vejen til orgasme
Et spændende og lærerigt foredrag om orgasmer” Lær hvad det er, hvordan man får dem, hvilke der findes og forskellen på mænd og kvinders!

Hvorfor modsætninger mødes
Hvorfor tiltrækkes vi af lige præcis vores partner? Og hvorfor bliver vi træt af vores partner? Hvad er det for nogle dynamikker der udvikler sig? Forstå parforholdets dybde i et spændende foredrag.

Priser på arrangementer

For yderligere spørgsmål eller booking skriv eller ring på kontakt@fiekolding.dk eller tlf. 40 25 40 99

Seksualundervisning …………………………………………………………………………………………. Fra 2.500 kr.
+ transport. Prisen kan variere afhængigt af antal timer

BH-opknapningskursus …………………………………………………………………………………….. Fra 1.200 kr.
45 minutter. Der kan tillægges ekstra for transport, hvis ikke arrangementet finder sted i København.

Orgasme kursus  ……………………………………………………………………………………………….. Fra 2.200 kr.
60 minutter. Der kan tillægges ekstra for transport, hvis ikke arrangementet finder sted i København.

Foredrag ……………………………………………………………………………………………………………. Fra 5.000 kr.
+ transport. Prisen kan variere afhængigt af antal timer